X
تبلیغات
عسل و شكر - پودینگ شکلات Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

پودینگ شکلات یکی از دسر هایه بسیار ساده و راحته...

Image hosting by TinyPic

مواد لازم

ارد ذرت ۲ ق غ سر پر

شیر ۲ لیوان

شکر ۲/۱ لیوان

شکلات ۵۰ گرم

طرز تهیه

ارد ذرت را در نیم لیوان شیر سرد به خوبی حل می کنیم 

بقیه شیر به همراه شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوش بیاید

سپس مخلوط شیر و ارد را به اون ها اضافه می کنیم

مدام بهم می زینم تا کمی غلیظ بشود بعد شکلات رو اضافه می کنیم

همچنان به بهم زدن ادامه می دهیم تا غلظتش شبیه به فرنی شود

در ظرفی که می خواهیم سرو کنیم می ریزیم ....می گذاریمش در یخچال تا خنک شود

موس شکلات فوری:

پودینک را اماده کنید ۲ عدد سفیده تخم مرغ را همراه با ۲ ق غ پودر شکر بزنید تا کاملا کف کند ...به پودینگ خنک شده اضافه کنید ..و در ظرف مورد نظر بریزید

 

 برنامه بعدی ما تارت شکلات ....از پای وبلاگ تکون نخورید !

خواستم بستنی البالو رو بنویسم گفتم الان دو نفر کله منو می کنند یکی جناب گیس گلابتون ...یکی سر کار علیه ارتا خانوم

 


برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و سوم مرداد 1385ساعت 10:11  توسط لاله محمودی  |