X
تبلیغات
عسل و شكر - خمیر پایه تارت#1 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

خمير پايه تارت #1

 

مواد لازم

ارد 1 و 4/1 پيمانه

كره  125 گرم

شكر 1 ق غ

نمك ا ق چ

اب خيلي يخ  3 ق غ

 

  • كره را به  قطعات كوچك مي بريم و در فريزر مي گذاريم تا حسابي خنك يشوند

 

طرز تهيه

 

ارد و شكر و نمك را در يك كاسه با هم مخلوط مي كنيم و سپس قطعات كره را اضافه مي كنيم

و با نوك انگشتان مخلوط مي كنيم تا حالت ماسه مانند پيدا ميكند سپس اب يخ را ارام ارام اضافه مي كنيم

اين خمير نياز به ورز دادن ندارد!

معمولا حداقل10دقيقه ر يخچال مي ماند بعدروي صفحه كار آن را پهن مي كنيم و در ظرف مخصوص تارت فرش مي كنيم

رويه خمير كاغذ روغني مي گذاريم بعد روي ان سنگ ريزه يا حبوبات مي ريزيم

 


برچسب‌ها: کیک ها
+ نوشته شده در  سه شنبه سی و یکم مرداد 1385ساعت 10:45  توسط لاله محمودی  |