Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

 

این شیرینی رو برای کسانی نوشتم که نسبت به گلوتن حساسیت دارند گلوتن نوعی پروتئین است که در دانه اغلب غلات یافت می شود و نوعی حساسیت رو ایجاد میکند و سبب بیماریی به نام سیلیاک می شود که این بخش به تخصص من مربوط نمی شه!

اما الباقی دوستان نیز می تونند با خیال راحت این شیرینی ها رو درست کنند .

TinyPic image

 

مواد لازم :

بادام بدون پوست    250 گرم

شکر                  275 گرم

تخم مرغ             1 عدد

رنده پوست یک عدد لیمو

کمی شکر

 

طرز تهیه:

 

بادام و شکر را درون دستگاه غذا ساز بریزد و خوب مخلوط کنید تا کاملا پودر شوند  حال تخم مرغ را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا فرم خمیری پیدا کند این خمیر را درون کیسه نایلونی قرار دهید به مدت یک شب درون یخچال بگذارید

فر را روی دمای 200 درجه یا (390f) گرم کنید در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید

روی صفحه کار شکر بپاشید خمیر را بروی ان لوله کنید به گونه ایی که قطر ان حدودا 3.5 سانتی متر باشد به فاصله 0.5 سانت ان را ببرید در سینی فر قرار دهید به مدت 10 دقیقه بپزید .

 

+ نوشته شده در  جمعه ششم مهر 1386ساعت 18:19  توسط لاله محمودی  |