عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

حتما که نباید خیارشور رو با خیار های درسته انداخت می تونید می شه این شکلی هم باشه مزه دار تر می شه و زود تر هم می رسه !


برچسب‌ها: ترشی ها, ایده ها
+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آذر 1391ساعت 11:14  توسط لاله محمودی  | 

تهیه شور ها در خانه کار بسیار ساده ایی است به شرط ان که  ظروف مورد استفاده تمییز و عاری از چربی باشد و از سبزیجات تاره استفاده گردد

ابتدا باید محلول شوراب را تهیه کرد  و سپس سبزیجاتی را که می خواهیم شور بی اندازیم را خرد می کنیم درون ظرف مناسب که بهتر است دهانه ایی تنگ داشته باشد و از جنس شیشه باشد می ریزیم و سپس شوراب را روی ان می دیریم درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خنک دور از تابش نور نگه داری می کنیم مدت زمان رسیدن شور بستگی به سایز برش زدن سبریجات دارد اما معمولا بعد از یک ماه شور رسیده است

 

سبریجات مورد استفاده در شور :

 

 

خیار و  گل کلم  و هویج و کرفس و ترخان و مرزه و سیر و موسیر  و ....

 

 

مواد لازم جهت تهیه شوراب :

 

اب جوش   1 لیتر

نمک        4/1 لیوان

سرکه       2/1  لیوان

 

همه مواد را با هم مخلوط  می کنیم وقتی کمی از حرارت ان کم شد روی سبریجات می ریزیم

 

 

طرز تهیه خیار شور :

 

خیار قلمی

شور اب

ترخان و مرزه

سیر

 

اگر خیار ها بسیار درشت بودند با چنگال چند عدد سوراخ روی ان ها ایجاد می کنیم و دورن ظرف می چینیم لا بلای انها حبه های سیر و ترخان ومرزه قرار می دهیم در صورت تمایل می توانید از فلفل سبر نیز استفاده کنید سپس شوراب را روی ان می ریزیم  و درب ظرف را محکم می بندیم بهتر است روی ظرف ها تاریخ تهیه ان را بنویسید و قبل از 40 روز درب ظرف را باز نکنید

 

 


برچسب‌ها: ترشی ها
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم آبان 1386ساعت 17:24  توسط لاله محمودی  |