X
تبلیغات
عسل و شكر - نارگیل Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

با توجه به این که نارگیل در حال حاضر در بازارهای ایران فراون و به قیمت بسیار مناسبی فروخته می شه

این پست رو نوشتم تا بلکه مورد استفاده دوستان قرار بگیره

نارگیل:

میوه استوایی که در جنوب شرقی اسیا و امریکای جنوبی به وفور یافت می شود

به قول یکی از استادان ارجمندم نارگیل مثل گاو !!! می مونه ! چون از تمام قسمت های اون می شه استفاده کرد !

گوشت سفید درون ان مورد مصرف اشپزی و شیرینی پزی است .

اب درون نارگیل یک نوشیدنی بسیار مفید و نیرو بخش به حساب میاد

روغن نارگیل که در صنایه بهداشتی و ارایشی بکار می ره

از الیاف دور نارگیل برای تهیه طناب ها و .... و جدید یک سری ظروف رو دیدم که از پرس کردن این الیاف بوجود امده

مغز درخت نارگیل جوان که به ان قلب نخل و در جنوب ایران پنیر نخل می گویند بسیار خوشمزه و صد البته گران است که در اوردن ان باعث از بین رفتن کامل گیاه می شه .

و .....

 

چگونگی شکستن نارگیل :

۱- روش بدوی :

وقتی الیاف دور میوه را جدا کنید به یک پوسته سفت میرسید که سه سوراخ سیاه که ان را به صورت میمون تشبیه نمودند بر روی سر میوه وجود دارد  با استفاده از یک وسیله تیز دو عدد از این نقاط را سوراخ بفرماید و اب درون میوه را خارج کنید

با استفاده از چکش یا سنگ  یا هر وسیله مطلق به دوره پارینه سنگی میوه را خرد کنید و گوشت درون ان را بیرون بیاورید

۲- روش امروزی:

فر را در دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید .

میوه ایی را که اب دورن ان را به روش فوق خالی نموده ایید به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه در ون فر قرار دهید ملاحظه خواهید کرد که میوه کاملا ترک می خورد و و این پوسته سفت به راحتی از ان جدا می شود

لایه قهوه ایی چسبیده به ان را با کمک چاقو بتراشید یا چند لحظه درون فر قرار دهید تا به راحتی جدا شود گوشت سفید ان را رنده کنید و چند روزی در مجاورت هوا قرار دهید تا خشک شود سپس در کیک ها و شیرینی های خود استفاده کنید

 

 اب نارگیل :

همان مایع بی رنگی که درون نارگیل وجود دارد . معمولا اب نارگیل جوان ( سبز ) خوشمزه و مقوی است اما اب درون نارگیل رسیده طعم و عطر تندی دارد

اب نارگیل برزیلی از دیگر همتایان خود شیرین تر است.

 

شیر نارگیل :

گاه به اشتباه به اب نارگیل شیر نارگیل هم گفته می شود در حالیکه شیر نارگیل را میوان به صورت اماده تهیه نمود و یا در منزل ان را ساخت

برای تهیه شیر نارگیل گوشت یک عدد نارگیل را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزد و رویش یک لیوان اب چوش بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا تمام گوشت نارگیل پوره شود صبر کنید تا خنک شود انکاه با استفاده از یک پارچه که بافت ریزی داشته باشد ان را صاف کنید .

 

 

 

 

هنر نارگیلی :

 

 


لینک های مرتبط:
دانستنی های اشپزی

شیرینی نارگیلی


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دوازدهم آذر 1387ساعت 10:36  توسط لاله محمودی  |